"Ήρθε η ώρα να απομυθοποιήσουμε την περιποίηση της επιδερμίδας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με μια προσέγγιση διαφάνειας."

Στην Anna Rekers Smart SkinCare εστιάζουμε στην έξυπνη ικανότητα του δέρματος να αναπλάθεται, να αναπληρώνεται και να αυτοπροστατεύεται.

Αυτή η έµφυτη “Skin Smartness” βρίσκεται στον πυρήνα των συνθέσεών µας οι οποίες έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να υποστηρίζουν και να ενισχύουν αυτές τις φυσικές διεργασίες για βέλτιστα αποτελέσματα.

Γνωρίζουμε πως μια υγιής λαμπερή επιδερμίδα μπορεί να επιτευχθεί μόνο με φόρμουλες που είναι ισορροπημένες, σέβονται και υποστηρίζουν το δερματικό φραγμό και παρασκευάζονται με συστατικά κλινικά ελεγμένα, τα οποία λειτουργούν αρμονικά με τη βιολογία της επιδερμίδας σας.

Αξιοποιώντας έξυπνες καινοτομίες, μακρόχρονη προηγμένη επιστημονική έρευνα και πολύτιμα, αποτελεσματικά συστατικά, δημιουργούμε εκλεκτά ΒΙΟΣΥΜΒΑΤΑ προϊόντα, που ενσωματώνουν τη φιλοσοφία μας Protect, Nourish and Activate (Προστασία, Θρέψη και Ενεργοποίηση), για μια αναζωογονημένη, απαλή, λαμπερή και νεανική επιδερμίδα.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Δεσμευμένοι να δημιουργούμε μόνο υψηλής ποιότητας, ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα, η εταιρία μας υιοθετεί μια ιδιαίτερα αυστηρή διαδικασία επιλογής των πρώτων υλών.

Δεν κάνουμε συμβιβασμούς στο περιεχόμενο των προϊόντων μας.

Συνεργαζόμαστε με τους πιο αξιόπιστους παραγωγούς και προμηθευτές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Από ισχυρά βοτανικά εκχυλίσματα μέχρι καινοτόμα πεπτίδια εώς και την επιλογή των συντηρητικών μας, κάθε συστατικό επιλέγεται σχολαστικά για τις μοναδικές του ιδιότητες για την βελτίωση της επιδερμίδας.

Στη διαδικασία επιλογής μας εστιάζουμε πάντα στη ΒΙΟΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ και το όφελος για το δέρμα. Ενώ πολλά από τα συστατικά μας είναι φυσικά, συμπεριλαμβάνουμε επίσης “έξυπνα” πεπτίδια που δημιουργήθηκαν στο εργαστήριο και άλλα καινοτόμα συστατικά που συνεργάζονται αρμονικά με το δέρμα σας και των οποίων οι αντιγηραντικές, αναζωογονητικές, αντιφλεγμονώδεις ή αναπλαστικές ιδιότητες είναι κλινικά αποδεδειγμένες. Πάντα σε ποσοστά που οι έρευνες έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα τους.

Τα βέλτιστα επίπεδα PH είναι ζωτικής σημασίας για εμάς, ώστε το δέρμα σας να μπορεί να διατηρήσει έναν υγιή προστατευτικό μανδύα, ενώ επίσης φροντίζουμε τα συστατικά μας να έχουν το κατάλληλο μοριακό μέγεθος ώστε να απορροφηθούν εύκολα και να κατευθυνθούν εκεί που πρέπει.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ & ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Δεν θα βρείτε στα προϊόντα μας συστατικά που είναι γνωστά ερεθιστικά ή σκληρά για το δέρμα σας:

0% Ορυκτέλαια, σκληρά συντηρητικά, parabens, phthalates, drying alcohols, τεχνητά χρώματα ή γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί.

Δεν χρησιμοποιούμε αιθέρια έλαια σε κανένα από τα προϊόντα προσώπου, καθώς μπορεί να σας εκθέσουν σε ερεθισμούς, ειδικά αν έχετε ευαίσθητο ή ευαισθητοποιημένο δέρμα ή είστε έγκυος.

Tα προϊόντα μας είναι χωρίς άρωμα (δηλαδή χωρίς προσθήκη αρώματος) ή με αρώματα που δεν περιέχουν γνωστά αλλεργιογόνα.

Δεν περιέχουν κανένα από τα 26 αλλεργιογόνα που περιγράφονται στην έβδομη τροποποίηση της οδηγίας της ΕΕ για τα καλλυντικά, θέτοντας τον πήχη της ασφάλειας πολύ ψηλά.

Smart προσέγγιση προς το περιβάλλον.  

Ακολουθούμε μια συνειδητή, low waste προσέγγιση στην περιποίηση του δέρματος. Δεν χρειάζεσαι 10 προϊόντα για να λάμπεις. Δημιουργούμε λιγότερα προϊόντα με πολυδραστικά οφέλη.

Επιλέγουμε ανακυκλώσιμες συσκευασίες όπως γυάλινα βαζάκια και μπουκαλάκια, καθώς ανακυκλώσιμα κουτάκια και χαρτοκιβώτια. Τα δοχεία airless μας είναι από ανακυκλώσιμο πλαστικό.

Προμηθευόμαστε τα φυτικά μας προϊόντα με βιώσιμο τρόπο.

Όλα τα προϊόντα μας είναι cruelty free. All the way.

Δε δοκιμάζουμε τα τελικά μας προϊόντα ούτε μεμονωμένα συστατικά ποτέ σε ζώα. Όλα τα προϊόντα μας είναι Vegan-friendly, εκτός από το HydraReplenish Moisture Complex που περιέχει πεπτίδιο που προέρχεται από το γάλα.

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Είναι σημαντικό για εμάς να σας κρατάμε ενήμερους για το τι περιέχει το προϊόν σας, και τι να περιμένετε από αυτό. Με μια τεράστια εισροή προϊόντων περιποίησης και με συγκεχυμένα μηνύματα στην αγορά, είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις το περιττό από το ουσιαστικό.

Θέλουμε να προσφέρουμε τους πελάτες μας σαφής πληροφορίες για τα προϊόντα μας, ώστε να είναι σίγουροι ότι οι επιλογές που κάνουν είναι οι καλύτερες για την ευεξία του δέρματός τους.

Ενημερωθείτε με τις λίστες των συστατικών των προϊόντων μας, το λεπτομερές γλωσσάριο των βασικών συστατικών, καθώς και την αφιερωμένη σελίδα μας με όλα μας τα συστατικά.

Για οποιοδήποτε επιπλέων απορία είμαστε εδώ για εσάς. Απλά στείλτε μας ένα e-mail. 

Το δέρμα σας δεν πιστεύει στις στιγμιαίες λύσεις. Ούτε κι εμείς.

Από εμάς δεν υπάρχουν υποσχέσεις για θαύματα εν μία νυκτί. Εστιάζουμε σε πραγματικά, ορατά αποτελέσματα που διαρκούν.

Το κλειδί για ένα λαμπερό και υγιές δέρμα βρίσκεται σε μια μακροπρόθεσμη προσέγγιση με εποχιακές προσαρμογές που βασίζονται στις μοναδικές ανάγκες σας, καθώς και στη δέσμευση για τη συνολική ευεξία του σώματος και του πνεύματος.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δείτε βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα.

Σημαίνει απλώς, ότι αν επιθυμείτε ένα δέρμα που «ανθίζει», θα πρέπει να σεβαστείτε τις ανάγκες του, στις οποίες περιλαμβάνεται το βιολογικό χρονοδιάγραμμα.

Η καθημερινή φροντίδα που απαιτείται, είναι μια δέσμευση χαράς και αναγέννησης. Είναι μια επένδυση που θα ανταποδώσει σε σφριγηλότατα, λάμψη, απαλότητα και νεανική ζωντάνια ξανά και ξανά.