Η βιοσυμβατότητα είναι η προτεραιότητά μας!

Στην Anna Rekers Smart SkinCare αναδεικνύουμε τα πλήρη οφέλη των φυσικών βοτάνων και των ισχυρών δραστικών ουσιών με καινοτόμα τεχνολογία. Δημιουργούμε καθαρές, στοχευμένες φόρμουλες που λειτουργούν σε αρμονία με τη βιολογία του δέρματος, προσφέροντας βέλτιστη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα:

  • Χρησιμοποιούμε μόνο ενεργά συστατικά που το δέρμα σας μπορεί να αναγνωρίσει, να δεχτεί και να επεξεργαστεί.
  • Βεβαιωνόμαστε ότι τα πολύτιμα συστατικά μας, περιλαμβάνουν το σωστό μοριακό βάρος σε ευεργετικές περιεκτικότητες που υποστηρίζονται από την επιστήμη.
  • Aξιοποιούμε έξυπνες τεχνολογίες, όπως βιομιμητικά πεπτίδια και φυτικά λιποσώματα για άριστα αποτελέσματα.
  • Σεβόμαστε την επιδερμίδα σας και διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στο φυσικό της PH.

Κλινικά αποδεδειγμένα συστατικά για πραγματικά αποτελέσματα!

Στο επίκεντρο κάθε αποκλειστικής φόρμουλάς μας βρίσκεται η βαθιά κατανόηση των ενεργών συστατικών καθώς και η ενδελεχής καινοτόμος έρευνα. Αξιοποιώντας το καλύτερο που έχει να προσφέρει η φύση, η επιστήμη και η βιοτεχνολογία, διασφαλίζουμε άριστη ποιότητα και αποτελεσματικότητα.

Έχουμε επιλέξει τα συστατικά μας από ισχυρά βοτανικά εκχυλίσματα και νέα πεπτίδια αναζωογόνησης, με βάση το κλινικό ιστορικό και το ιστορικό ασφαλείας τους, ώστε να στοχεύουν σε μια ποικιλία προβλημάτων της επιδερμίδας και να συμβάλλουν αποτελεσματικά σε ένα τελικό προϊόν που αποτελεί τη βάση για υγιές, σφριγηλό, αναδομημένο, ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα.

Πολυδραστικό και συμπυκνωμένο:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ

Ξεχάστε την πολυπλοκότητα!

Στόχος μας είναι να αποκαταστήσουμε την απλότητα, υιοθετώντας μια στοχευμένη προσέγγιση που εστιάζει στις βασικές ανάγκες και την ισορροπία του δέρματος.

Συνδυάζοντας έξυπνα ενεργά συστατικά πολλαπλών χρήσεων που λειτουργούν σε ισορροπία, δημιουργούμε προϊόντα υψηλής απόδοσης που είναι βαθιά θρεπτικά, ενώ ταυτόχρονα καταπολεμούν τα σημάδια γήρανσης επαναφέροντας την νεανικότητα και τη λάμψη στην επιδερμίδα.

Κάθε φόρμουλα αποτελείται από μια ισχυρή, αναζωογονητική και πολυδύναμη σύνθεση που προσφέρει άριστα αποτελέσματα χωρίς ερεθισμούς.

Τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, τα αντιοξειδωτικά, οι βιταμίνες, Ceramides, τα Ωμέγα λιπαρά οξέα και πολλά άλλα, εμπεριέχονται σε αποτελεσματικές συγκεντρώσεις, ώστε λίγες σταγόνες να είναι αρκετές.

Προδιαγραφές της ΕΕ: Τηρούμε τον κανονισμό της ΕΕ (EC) 1223/2009, ο οποίος θέτει τις υψηλότερες προδιαγραφές για τα καλλυντικά όσον αφορά την ασφάλεια, την ποιότητα και τη διαφάνεια.