Πολιτική Απορρήτου

Το απόρρητό σας είναι σημαντικό για την Anna Rekers Smart SkinCare. Κατά συνέπεια, η παρούσα πολιτική απορρήτου (“Πολιτική”) δημιουργήθηκε για να σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με τον τρόπο με τον οποίο συλλέγονται, προστατεύονται και χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης (Προσωπικές πληροφορίες), που ενδέχεται να παρέχετε στην ιστοσελίδα www.annarekers.com (ιστοσελίδα ή υπηρεσία) και σε οποιοδήποτε από τα σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες της (συλλογικά, υπηρεσίες). 

Περιγράφει επίσης τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών από εμάς και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να ενημερώνετε αυτές τις πληροφορίες. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την παρούσα πολιτική απορρήτου στο σύνολό της πριν χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας ή πριν μας υποβάλετε με άλλο τρόπο προσωπικές πληροφορίες.

Η παρούσα Πολιτική αποτελεί νομικά δεσμευτική συμφωνία μεταξύ των χρηστών  (“Χρήστης”, “εσείς” ή “σας”) και της Anna Rekers Smart SkinCare (“Anna Rekers Smart SkinCare”, “εμείς”, “εμάς” ή “μας”). Με την πρόσβαση και τη χρήση της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους όρους της παρούσας πολιτικής. Η παρούσα πολιτική δεν ισχύει για τις πρακτικές εταιρειών που δεν ανήκουν σε εμάς ή δεν ελέγχουμε ή για άτομα που δεν απασχολούμε ή δε διαχειριζόμαστε.

Αυτόματη συλλογή πληροφοριών

Όταν ανοίγετε τον Ιστότοπο, οι διακομιστές μας καταγράφουν αυτόματα τις πληροφορίες που στέλνει το πρόγραμμα περιήγησής σας. Τα δεδομένα αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση IP της συσκευής σας, ο τύπος και η έκδοση του προγράμματος περιήγησης, οι χρόνοι και οι ημερομηνίες πρόσβασης και άλλα στατιστικά στοιχεία.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα χρησιμοποιούνται μόνο για τον εντοπισμό πιθανών περιπτώσεων κατάχρησης και τη δημιουργία στατιστικών πληροφοριών σχετικά με τη χρήση και την επισκεψιμότητα του ιστότοπου και των υπηρεσιών. 

Αυτές οι στατιστικές πληροφορίες δε συγκεντρώνονται με άλλο τρόπο που θα μπορούσε να ταυτοποιήσει οποιονδήποτε συγκεκριμένο χρήστη του συστήματος.

Συλλογή προσωπικών πληροφοριών

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες χωρίς να μας πείτε ποιος είστε ή να αποκαλύψετε οποιαδήποτε πληροφορία από την οποία κάποιος θα μπορούσε να σας αναγνωρίσει ως συγκεκριμένο, αναγνωρίσιμο άτομο. 

Εάν, ωστόσο, επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες από τις λειτουργίες του ιστότοπου, ενδέχεται να σας ζητηθεί να παράσχετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες (για παράδειγμα, το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας). Λαμβάνουμε και αποθηκεύουμε κάθε πληροφορία που μας παρέχετε εν γνώσει σας όταν δημιουργείτε λογαριασμό, πραγματοποιείτε μια αγορά ή συμπληρώνετε οποιεσδήποτε ηλεκτρονικές φόρμες στον ιστότοπο.

Όταν μας παρέχετε προσωπικές πληροφορίες για την ολοκλήρωση μιας συναλλαγής, την επαλήθευση της πιστωτικής σας κάρτας, την τοποθέτηση μιας παραγγελίας, τη διευθέτηση μιας παράδοσης ή την επιστροφή μιας αγοράς, συναινείτε στη συλλογή και χρήση τους μόνο για τον συγκεκριμένο λόγο. Εάν ζητήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για έναν δευτερεύοντα λόγο, όπως το μάρκετινγκ, είτε θα σας ζητήσουμε απευθείας τη ρητή συγκατάθεσή σας είτε θα σας δώσουμε την ευκαιρία να αρνηθείτε.

Όταν απαιτείται, οι πληροφορίες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν τα εξής:

– Προσωπικά στοιχεία, όπως όνομα, χώρα διαμονής κ.λπ.

– Στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση κ.λπ.

– Στοιχεία λογαριασμού, όπως όνομα χρήστη, μοναδικό αναγνωριστικό χρήστη, κωδικός πρόσβασης κ.λπ.

– Στοιχεία πληρωμής, όπως στοιχεία πιστωτικής κάρτας, τραπεζικά στοιχεία κ.λπ.

– Οποιοδήποτε άλλο υλικό μας υποβάλλετε οικειοθελώς, όπως άρθρα, εικόνες, σχόλια, κ.λπ.

Ορισμένες από τις πληροφορίες που συλλέγουμε προέρχονται απευθείας από εσάς μέσω της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών. Ωστόσο, ενδέχεται να συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς από άλλες πηγές, όπως δημόσιες βάσεις δεδομένων και τους συνεργάτες μας για το κοινό μάρκετινγκ. Μπορείτε να επιλέξετε να μη μας παρέχετε τις προσωπικές σας πληροφορίες, αλλά τότε, δε θα μπορείτε να επωφεληθείτε από ορισμένες λειτουργίες του ιστότοπου. Οι χρήστες που δεν είναι σίγουροι για το ποιες πληροφορίες είναι υποχρεωτικές είναι ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσουν μαζί μας.

 

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Ο πρωταρχικός σκοπός μας για τη συλλογή προσωπικών πληροφοριών είναι να σας παρέχουμε μια ασφαλή, ομαλή και αποτελεσματική εμπειρία. 

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για να καταστήσουμε τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες διαθέσιμες σε εσάς, δηλαδή για να σας παραδώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ζητάτε. Εάν δεν παρέχετε τις πληροφορίες που ζητάμε, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τα ανωτέρω. Οποιεσδήποτε από τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς:

– Δημιουργία και διαχείριση των διαδικτυακών σας λογαριασμών χρηστών

– Επεξεργασία και ολοκλήρωση των συναλλαγών που ζητάτε και αποστολή ειδοποιήσεων σχετικά με αυτές τις συναλλαγές

– Εκτέλεση και διαχείριση των παραγγελιών σας

– Να παρέχουμε προϊόντα ή υπηρεσίες και να τα βελτιώνουμε

– Επαλήθευση ατομικής ταυτότητας (π.χ. επαναφορά κωδικού πρόσβασης)

– Να ανταποκρίνεται στα αιτήματα, τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας και να προσφέρει υποστήριξη (πωλήσεων)

– Να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων και υπηρεσιών που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν

– Αποστολή επικοινωνιών μάρκετινγκ και προώθησης, συμπεριλαμβανομένου του ενημερωτικού μας δελτίου όταν έχετε εγγραφεί για αυτό

– Να διασφαλίζουμε τον εσωτερικό ποιοτικό έλεγχο και να αναπτύσσουμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες

– Να ζητάμε τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας

– Να παρέχουμε στοχευμένο μάρκετινγκ και διαφήμιση, ειδοποιήσεις ενημέρωσης υπηρεσιών και διαφημιστικές προσφορές με βάση τις προτιμήσεις επικοινωνίας σας

– Να εντοπίζουμε, να αποτρέπουμε ή να αποκαθιστούμε παραβιάσεις των όρων, των προϋποθέσεων και των πολιτικών μας

– Να ελέγχει και να προστατεύει από καταχρήσεις και κακόβουλους χρήστες

– Ανταπόκριση σε νομικά αιτήματα και πρόληψη ζημιών

-Να διαχειριζόμαστε και να λειτουργούμε τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες

Πώς επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας

Υπηρεσίες, όπου βρίσκεστε στον κόσμο και αν ισχύει ένα από τα ακόλουθα: (i) έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για έναν ή περισσότερους συγκεκριμένους σκοπούς- αυτό, ωστόσο, δεν ισχύει όποτε η επεξεργασία των προσωπικών πληροφοριών υπόκειται στον νόμο περί προστασίας του απορρήτου των καταναλωτών της Καλιφόρνια ή στην ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων- (ii) η παροχή πληροφοριών είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μιας συμφωνίας μαζί σας ή/και για τυχόν προσυμβατικές υποχρεώσεις της, (iii) η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με νομική υποχρέωση στην οποία υπόκειστε- (iv) η επεξεργασία σχετίζεται με καθήκον που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον ή κατά την άσκηση δημόσιας εξουσίας που μας έχει ανατεθεί- (v) η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκονται από εμάς ή από τρίτο μέρος.

Σημειώστε ότι σύμφωνα με ορισμένες νομοθεσίες μπορεί να μας επιτραπεί να επεξεργαζόμαστε πληροφορίες μέχρι να αντιταχθείτε στην εν λόγω επεξεργασία (επιλέγοντας να την αποσύρετε), χωρίς να χρειάζεται να βασιστούμε στη συγκατάθεση ή σε οποιαδήποτε άλλη από τις παρακάτω νομικές βάσεις. 

Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να διευκρινίσουμε τη συγκεκριμένη νομική βάση που ισχύει για την επεξεργασία και ιδίως εάν η παροχή προσωπικών πληροφοριών αποτελεί νομοθετική ή συμβατική απαίτηση ή απαίτηση απαραίτητη για τη σύναψη σύμβασης.

Χρέωση και επεξεργασία πληρωμών 

Χρησιμοποιούμε τρίτους επεξεργαστές πληρωμών για να μας βοηθήσουν στην ασφαλή επεξεργασία των πληροφοριών πληρωμής σας. Η χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών από τρίτους επεξεργαστές, διέπεται από τις αντίστοιχες πολιτικές απορρήτου τους, οι οποίες μπορεί να περιέχουν ή να μην περιέχουν προστασία απορρήτου τόσο προστατευτική όσο η παρούσα πολιτική. Σας προτείνουμε να διαβάσετε τις αντίστοιχες πολιτικές απορρήτου τους.

 

Μοιραζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες;

Ανάλογα με τις ζητούμενες Υπηρεσίες ή όπως είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση οποιασδήποτε συναλλαγής ή την παροχή οποιασδήποτε υπηρεσίας που έχετε ζητήσει, ενδέχεται να συνάψουμε συμβάσεις και να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τη συγκατάθεσή σας με έμπιστους τρίτους που συνεργάζονται μαζί μας, οποιεσδήποτε άλλες θυγατρικές εταιρείες και θυγατρικές εταιρείες στις οποίες βασιζόμαστε για να βοηθήσουμε στη λειτουργία της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες σε εσάς.  Αυτές οι υπηρεσίες μπορεί να περιλαμβάνουν την επεξεργασία πληρωμών, την παράδοση και το μάρκετινγκ.

Μπορούμε να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς αυτούς μόνο με τρίτους, των οποίων οι πολιτικές απορρήτου συνάδουν με τις δικές μας ή οι οποίοι συμφωνούν να τηρούν τις πολιτικές μας όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα. Σε αυτά τα τρίτα μέρη δίνονται προσωπικές πληροφορίες που χρειάζονται μόνο για την εκτέλεση των καθορισμένων λειτουργιών τους και δεν τα εξουσιοδοτούμε να χρησιμοποιούν ή να τις αποκαλύπτουν για δικούς τους σκοπούς μάρκετινγκ ή άλλους σκοπούς.

Δεσμευόμαστε να διατηρούμε τα στοιχεία σας ασφαλή και προστατευμένα. Δε θα πουλήσουμε ποτέ αυτές τις πληροφορίες. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες με μη συνδεδεμένα τρίτα μέρη. Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών δεν έχουν την εξουσιοδότηση να χρησιμοποιούν ή να αποκαλύπτουν τις πληροφορίες σας, εκτός εάν είναι απαραίτητο για την εκτέλεση υπηρεσιών για λογαριασμό μας ή τη συμμόρφωση με τις νομικές απαιτήσεις. 

Σε ορισμένες περιορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να μοιραστούμε προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε ή λαμβάνουμε (οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν τις δικές σας), όπως για παράδειγμα για να συμμορφωθούμε με κλήτευση ή παρόμοια νομική διαδικασία και όταν πιστεύουμε καλόπιστα ότι η αποκάλυψη είναι απαραίτητη για την προστασία των δικαιωμάτων μας, την προστασία της ασφάλειάς σας ή της ασφάλειας άλλων, τη διερεύνηση απάτης ή την ανταπόκριση σε κυβερνητικό αίτημα.

Διατήρηση πληροφοριών

Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για όσο διάστημα χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή για το χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωση με τις νόμιμες επιχειρηματικές ανάγκες και τις νομικές υποχρεώσεις, την επίλυση διαφορών και την επιβολή των συμφωνιών μας, εκτός εάν απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε συγκεντρωτικά δεδομένα που προέρχονται ή ενσωματώνουν προσωπικές σας πληροφορίες αφού τις ενημερώσετε ή τις διαγράψετε, αλλά όχι με τρόπο που θα σας ταυτοποιούσε.

Μόλις λήξει η περίοδος διατήρησης, οι προσωπικές πληροφορίες διαγράφονται. Ως εκ τούτου, το δικαίωμα πρόσβασης, το δικαίωμα διαγραφής, το δικαίωμα διόρθωσης και το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων δε μπορούν να εφαρμοστούν μετά τη λήξη της περιόδου διατήρησης.

Τόπος και διαβίβαση πληροφοριών

Τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία και αποθηκεύονται στα γραφεία μας και σε κάθε άλλο μέρος όπου βρίσκονται τα μέρη που εμπλέκονται στην επεξεργασία.

Ανάλογα με την τοποθεσία σας, οι μεταφορές δεδομένων ενδέχεται να συνεπάγονται τη μεταφορά και αποθήκευση των πληροφοριών σας σε χώρα διαφορετική από τη δική σας. Έχετε δικαίωμα να ενημερωθείτε για τη νομική βάση της διαβίβασης πληροφοριών σε χώρα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή σε οποιονδήποτε διεθνή οργανισμό που διέπεται από το δημόσιο διεθνές δίκαιο ή έχει συσταθεί από δύο ή περισσότερες χώρες, όπως ο ΟΗΕ, καθώς και για τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουμε για τη διασφάλιση των πληροφοριών σας. Εάν λάβει χώρα οποιαδήποτε τέτοια μεταφορά, μπορείτε να μάθετε περισσότερα ελέγχοντας τα σχετικά τμήματα της παρούσας πολιτικής ή να μας ρωτήσετε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που παρέχονται στην ενότητα επικοινωνίας.

Τα δικαιώματα και οι επιλογές σας 

Μπορείτε να ασκήσετε ορισμένα δικαιώματα σχετικά με τις πληροφορίες σας που επεξεργαζόμαστε. Συγκεκριμένα, έχετε το δικαίωμα να κάνετε τα εξής:

 1. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας όταν έχετε δώσει προηγουμένως τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των πληροφοριών σας, 
 2. Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των πληροφοριών σας εάν η επεξεργασία πραγματοποιείται με νομική βάση άλλη από τη συγκατάθεση,
 3. Έχετε το δικαίωμα να μάθετε εάν οι πληροφορίες υποβάλλονται σε επεξεργασία από εμάς, να λάβετε γνωστοποίηση σχετικά με ορισμένες πτυχές της επεξεργασίας και να λάβετε αντίγραφο των πληροφοριών που υποβάλλονται σε επεξεργασία, 
 1. iv) Έχετε το δικαίωμα να επαληθεύσετε την ακρίβεια των πληροφοριών σας και να ζητήσετε την επικαιροποίηση ή τη διόρθωσή τους, 
 2. v) Έχετε το δικαίωμα, υπό ορισμένες συνθήκες, να περιορίσετε την επεξεργασία των πληροφοριών σας, οπότε, στην περίπτωση αυτή, δε θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας για κανέναν άλλο σκοπό εκτός από την αποθήκευσή τους,
 3. vi) Έχετε το δικαίωμα, υπό ορισμένες συνθήκες, να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας πληροφοριών από εμάς,

vii) Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε τις πληροφορίες σας σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο και, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να τις διαβιβάζετε σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας χωρίς κανένα εμπόδιο. Η διάταξη αυτή ισχύει υπό την προϋπόθεση ότι η επεξεργασία των πληροφοριών σας γίνεται με αυτοματοποιημένα μέσα και ότι η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, σε σύμβαση στην οποία συμμετέχετε ή σε προσυμβατικές υποχρεώσεις αυτής.

Το δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία

Όταν η επεξεργασία των προσωπικών πληροφοριών γίνεται για λόγους δημοσίου συμφέροντος, κατά την άσκηση δημόσιας εξουσίας που μας έχει ανατεθεί ή για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκουμε, μπορείτε να αντιταχθείτε στην εν λόγω επεξεργασία, προβάλλοντας λόγο που σχετίζεται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας και δικαιολογεί την αντίρρηση. 

Πρέπει να γνωρίζετε ότι, ωστόσο, σε περίπτωση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, μπορείτε να αντιταχθείτε στην εν λόγω επεξεργασία ανά πάσα στιγμή χωρίς να παράσχετε καμία αιτιολόγηση. Για να μάθετε αν επεξεργαζόμαστε προσωπικές πληροφορίες για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, μπορείτε να ανατρέξετε στις σχετικές ενότητες του παρόντος εγγράφου.

Δικαιώματα προστασίας δεδομένων σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ – κάτοικοι Ευρώπης

Εάν είστε κάτοικος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), έχετε ορισμένα δικαιώματα προστασίας δεδομένων και η Anna Rekers Smart SkinCare στοχεύει να λάβει εύλογα μέτρα για να σας επιτρέψει να διορθώσετε, να τροποποιήσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών. Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για το ποιες προσωπικές πληροφορίες διατηρούμε για εσάς και εάν θέλετε να διαγραφούν από τα συστήματά μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα προστασίας δεδομένων:

 • Έχετε το δικαίωμα να ενημερώνεστε σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου θα πρέπει να σας ενημερώνει για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας (δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μας παρακάτω) για περισσότερες διευκρινίσεις.
 • Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στις προσωπικές πληροφορίες που αποθηκεύουμε για εσάς.
 • Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διορθώσουμε οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες που θεωρείτε ανακριβείς. Έχετε επίσης το δικαίωμα να μας ζητήσετε να συμπληρώσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που θεωρείτε ελλιπείς.
 • Έχετε το δικαίωμα να ξεχαστείτε, δηλαδή να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας πληροφοριών υπό ορισμένες προϋποθέσεις της παρούσας Πολιτικής.
 • Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών από εμάς.
 • Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμούς στην επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών. Όταν περιορίσετε την επεξεργασία τους, ενδέχεται να τις αποθηκεύσουμε αλλά δεν θα τις επεξεργαστούμε περαιτέρω.
 • Έχετε το δικαίωμα να λάβετε αντίγραφο των πληροφοριών που έχουμε για εσάς σε δομημένη, αναγνώσιμη από μηχανήματα και ευρέως χρησιμοποιούμενη μορφή.
 • Έχετε επίσης το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, εφόσον η Anna Rekers Smart SkinCare βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών.
 • Έχετε το δικαίωμα να διαμαρτυρηθείτε σε μια Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών από εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ).

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε σε μια Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ).

 

Πώς να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα

Τυχόν αιτήματα για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορούν να απευθύνονται στην Anna Rekers Smart SkinCare μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που παρέχονται στο παρόν έγγραφο. 

Σημειώστε ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν απαντήσουμε σε τέτοια αιτήματα. Το αίτημά σας πρέπει να παρέχει επαρκείς πληροφορίες που να μας επιτρέπουν να επαληθεύσουμε ότι είστε το πρόσωπο που ισχυρίζεστε ότι είστε ή ότι είστε ο εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος του εν λόγω προσώπου. Πρέπει να συμπεριλάβετε επαρκείς λεπτομέρειες που θα μας επιτρέψουν να κατανοήσουμε σωστά το αίτημα και να ανταποκριθούμε σε αυτό. Δε μπορούμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας ή να σας παράσχουμε Προσωπικές Πληροφορίες, αν δεν επαληθεύσουμε πρώτα την ταυτότητά σας ή την εξουσιοδότησή σας για την υποβολή ενός τέτοιου αιτήματος και δεν επιβεβαιώσουμε ότι οι Προσωπικές Πληροφορίες αφορούν εσάς.

Προστασία της ιδιωτικής ζωής των παιδιών

Οι υπηρεσίες μας δεν έχουν σχεδιαστεί για παιδιά. Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικές πληροφορίες από παιδιά κάτω των 18 ετών. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, παρακαλούμε να μην υποβάλλετε προσωπικές πληροφορίες μέσω της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών. Ενθαρρύνουμε τους γονείς και τους νόμιμους κηδεμόνες να παρακολουθούν τη χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά τους και να συμβάλλουν στην επιβολή της παρούσας πολιτικής, δίνοντας οδηγίες στα παιδιά τους να μην παρέχουν ποτέ προσωπικές πληροφορίες μέσω του ιστότοπου και των Υπηρεσιών χωρίς την άδειά τους. 

Εάν έχετε λόγους να πιστεύετε ότι ένα παιδί κάτω των 18 ετών έχει παράσχει προσωπικές πληροφορίες σε εμάς μέσω της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Cookies

Ο Ιστότοπος και οι Υπηρεσίες χρησιμοποιούν “cookies” για να βοηθήσουν στην εξατομίκευση της διαδικτυακής σας εμπειρίας. Ένα cookie είναι ένα αρχείο κειμένου που τοποθετείται στον σκληρό σας δίσκο από έναν διακομιστή ιστοσελίδας. Τα cookies δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εκτέλεση προγραμμάτων ή την αποστολή ιών στον υπολογιστή σας. Τα cookies αντιστοιχίζονται μοναδικά σε εσάς και μπορούν να διαβαστούν μόνο από έναν διακομιστή ιστοσελίδων στον τομέα που εξέδωσε το cookie σε εσάς.

Η χρήση των cookies από εμάς σας επιτρέπει να διατηρείτε ένα καλάθι αγορών, να αγοράζετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας και να απολαμβάνετε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία αγορών στην Ιστοσελίδα μας.

Ενδέχεται να χρησιμοποιούμε cookies για τη συλλογή, αποθήκευση και παρακολούθηση πληροφοριών για στατιστικούς σκοπούς για τη λειτουργία του ιστότοπου και των υπηρεσιών. Έχετε τη δυνατότητα να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies.

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο δέχονται αυτόματα τα cookies, αλλά συνήθως μπορείτε να τροποποιήσετε τη ρύθμιση του προγράμματος περιήγησής σας ώστε να τα απορρίπτετε, αν το προτιμάτε. Εάν επιλέξετε να τα απορρίψετε, ενδέχεται να μη μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τα χαρακτηριστικά του ιστοτόπου. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα cookies και τον τρόπο λειτουργίας τους στη διεύθυνση www.allaboutcookies.org.

Λειτουργία Do Not Track 

Ορισμένα προγράμματα περιήγησης ενσωματώνουν μια λειτουργία Do Not Track που σηματοδοτεί στους ιστότοπους που επισκέπτεστε ότι δεν επιθυμείτε να παρακολουθείται η διαδικτυακή σας δραστηριότητα. Η παρακολούθηση δεν είναι το ίδιο με τη χρήση ή τη συλλογή πληροφοριών σε σχέση με έναν ιστότοπο. Για τους σκοπούς αυτούς, η παρακολούθηση αναφέρεται στη συλλογή προσωπικά αναγνωρίσιμων πληροφοριών από τους καταναλωτές που χρησιμοποιούν ή επισκέπτονται έναν ιστότοπο ή μια διαδικτυακή υπηρεσία καθώς μετακινούνται σε διαφορετικούς ιστότοπους με την πάροδο του χρόνου. Ο τρόπος με τον οποίο τα προγράμματα περιήγησης επικοινωνούν το σήμα Do Not Track δεν είναι ακόμη ομοιόμορφος. Ως αποτέλεσμα, ο ιστότοπος και οι υπηρεσίες δεν έχουν ακόμη ρυθμιστεί ώστε να ερμηνεύουν ή να ανταποκρίνονται στα σήματα Do Not Track που επικοινωνούνται από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Ακόμα κι έτσι, όπως περιγράφεται λεπτομερέστερα σε όλη την παρούσα Πολιτική, περιορίζουμε τη χρήση και τη συλλογή των προσωπικών σας πληροφοριών.

Διαφήμιση που παρέχεται από άλλους

Ενδέχεται να επιτρέψουμε σε ορισμένες τρίτες εταιρείες ή κοινωνικές πλατφόρμες (π.χ. Facebook) να μας βοηθήσουν να προσαρμόσουμε τη διαφήμιση που πιστεύουμε ότι μπορεί να ενδιαφέρει τους χρήστες και να συλλέξουμε και να χρησιμοποιήσουμε άλλα δεδομένα σχετικά με τις δραστηριότητες των χρηστών στον ιστότοπο. Οι εταιρείες αυτές ενδέχεται να παρέχουν διαφημίσεις που τοποθετούν cookies και να παρακολουθούν με άλλο τρόπο τη συμπεριφορά των χρηστών.

Μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Προσφέρουμε ηλεκτρονικά ενημερωτικά δελτία στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε εθελοντικά ανά πάσα στιγμή. Δεσμευόμαστε να διατηρούμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας εμπιστευτική και δεν την αποκαλύπτουμε σε τρίτους, εκτός εάν επιτρέπεται στην ενότητα “Χρήση και επεξεργασία πληροφοριών” ή για τους σκοπούς της χρησιμοποίησης τρίτου παρόχου για την αποστολή τέτοιων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες που αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

Σύμφωνα με το νόμο CAN-SPAM Act, όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται από εμάς θα αναφέρουν σαφώς από ποιον προέρχεται το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα παρέχουν σαφείς πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με τον αποστολέα. Μπορείτε να επιλέξετε να σταματήσετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ ακολουθώντας τις οδηγίες διαγραφής που περιλαμβάνονται σε αυτά τα μηνύματα ή επικοινωνώντας μαζί μας. Ωστόσο, θα συνεχίσετε να λαμβάνετε βασικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συναλλαγών.

Σύνδεσμοι σε άλλους πόρους

Ο ιστότοπος και οι υπηρεσίες περιέχουν συνδέσμους προς άλλους πόρους που δεν ανήκουν ούτε ελέγχονται από εμάς. Λάβετε υπόψη ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές απορρήτου αυτών των άλλων πόρων ή τρίτων μερών. Σας προτείνουμε να είστε ενήμεροι όταν φεύγετε από τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες και να διαβάζετε τις δηλώσεις απορρήτου κάθε πόρου που ενδέχεται να συλλέγει προσωπικές πληροφορίες.

Ασφάλεια πληροφοριών

Ασφαλίζουμε τις πληροφορίες που παρέχετε σε διακομιστές υπολογιστών σε ελεγχόμενο, ασφαλές περιβάλλον, προστατευμένες από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση ή αποκάλυψη, και το κάνουμε αυτό στο μέτρο των δυνατοτήτων μας. Διατηρούμε εύλογες διοικητικές, τεχνικές και φυσικές διασφαλίσεις σε μια προσπάθεια να προστατεύσουμε από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση, τροποποίηση και αποκάλυψη των προσωπικών πληροφοριών που βρίσκονται υπό τον έλεγχο και τη φύλαξή μας. 

Δυστυχώς, ωστόσο, το Διαδίκτυο δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι είναι 100% ασφαλές και δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε ή να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών που μας παρέχετε. Ως εκ τούτου, ενώ προσπαθούμε να προστατεύσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες, αναγνωρίζετε ότι (i) υπάρχουν περιορισμοί ασφάλειας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής του διαδικτύου, οι οποίοι είναι πέρα από τον έλεγχό μας, (ii) η ασφάλεια, η ακεραιότητα και το απόρρητο όλων των πληροφοριών και των δεδομένων που ανταλλάσσονται μεταξύ των χρηστών της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών δε μπορούν να εγγυηθούν και (iii) οποιεσδήποτε τέτοιες πληροφορίες και δεδομένα μπορεί να προβληθούν ή να αλλοιωθούν κατά τη μεταφορά από τρίτους, παρά τις καλύτερες προθέσεις.

Παραβίαση δεδομένων

Σε περίπτωση που αντιληφθούμε ότι η ασφάλεια της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών έχει παραβιαστεί ή ότι τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών έχουν αποκαλυφθεί σε τρίτους, ως αποτέλεσμα εξωτερικής δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, επιθέσεων ασφαλείας ή απάτης, διατηρούμε το δικαίωμα να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της έρευνας και της αναφοράς, καθώς και της κοινοποίησης και συνεργασίας με τις αρχές επιβολής του νόμου. 

Σε περίπτωση παραβίασης δεδομένων, θα καταβάλλουμε εύλογες προσπάθειες για να ειδοποιήσουμε τα επηρεαζόμενα άτομα, εάν πιστεύουμε ότι υπάρχει κίνδυνος βλάβης του χρήστη ως αποτέλεσμα της παραβίασης ή εάν η ειδοποίηση απαιτείται διαφορετικά από το νόμο. Όταν το κάνουμε, θα σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αλλαγές και ενημερώσεις

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε την παρούσα πολιτική ή τους όρους της σχετικά με τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες από καιρό σε καιρό κατά τη διακριτική μας ευχέρεια. Εάν το πράξουμε, θα δημοσιεύσουμε την ενημερωμένη πολιτική στον ιστότοπό μας.  Θα σας ειδοποιήσουμε επιπρόσθετα σε περίπτωση σημαντικών αλλαγών στον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τις προσωπικές πληροφορίες. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε να ελέγχετε αυτή τη σελίδα περιοδικά για ενημερώσεις.

Ενδέχεται επίσης να σας ειδοποιήσουμε με άλλους τρόπους κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, όπως μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που έχετε παράσχει. Οποιαδήποτε επικαιροποιημένη έκδοση της παρούσας πολιτικής θα τίθεται σε ισχύ αμέσως μετά την ανάρτησή της, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά. Η συνέχιση της χρήσης του ιστότοπου και των υπηρεσιών από εσάς μετά την ημερομηνία έναρξης ισχύος της αναθεωρημένης πολιτικής (ή άλλης πράξης που θα καθοριστεί εκείνη τη στιγμή) θα αποτελεί τη συγκατάθεσή σας σε αυτές τις αλλαγές.

Αποδοχή της παρούσας πολιτικής

Αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει την παρούσα Πολιτική και συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της. Με την πρόσβαση και τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από την παρούσα Πολιτική. Εάν δε συμφωνείτε με τους όρους της παρούσας πολιτικής, δεν είστε εξουσιοδοτημένοι να έχετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες.

Επικοινωνία μαζί μας

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την παρούσα πολιτική ή σχετικά με οποιοδήποτε θέμα που αφορά τα ατομικά σας δικαιώματα και τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@annarekers.com.