Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας.  Αυτή η ιστοσελίδα λειτουργεί από την Anna Rekers Smart SkinCare.

Παρακαλούμε αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε τους παρόντες Όρους Χρήσης.  

Οι όροι χρήσης (“Όροι Χρήσης”, “Όροι”, “Συμφωνία”) καθορίζουν τους γενικούς όρους  για τη χρήση από εσάς της ιστοσελίδας annarekers.com (“Ιστοσελίδα” ή  “Ιστότοπος” ή “Υπηρεσία”) και οποιωνδήποτε σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών της (συλλογικά, “Υπηρεσίες”). Η παρούσα συμφωνία είναι νομικά δεσμευτική μεταξύ των χρηστών  (“Χρήστης”, “εσείς” ή “σας”) και της Anna Rekers Smart SkinCare (“Anna Rekers Smart SkinCare”, “εμείς”, “εμάς” ή “μας”).

Συμφωνία με τους όρους

Με την πρόσβαση και τη χρήση της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνείτε να τηρείτε τους παρόντες όρους ανά πάσα στιγμή.

Εάν δε συμφωνείτε με τους όρους της παρούσας συμφωνίας, η οποία περιλαμβάνει την πολιτική απορρήτου μας, δεν πρέπει να την αποδεχτείτε και δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο και τις Υπηρεσίες. 

Αναγνωρίζετε ότι η παρούσα συμφωνία αποτελεί σύμβαση μεταξύ του χρήστη και της Anna Rekers Smart SkinCare, παρόλο που είναι ηλεκτρονική και δεν έχει υπογραφεί φυσικά από εσάς, και διέπει τη χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών από εσάς.

Οι επικεφαλίδες που χρησιμοποιούνται στην παρούσα συμφωνία περιλαμβάνονται μόνο για λόγους διευκόλυνσης και δεν περιορίζουν ή επηρεάζουν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τους παρόντες όρους.

Γλώσσα

Η παρούσα σύμβαση συνάπτεται στην Ελληνική γλώσσα.

Χρήση του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών

Χρησιμοποιώντας τον Ιστότοπο και τις Υπηρεσίες και συμφωνώντας με την παρούσα Σύμβαση εγγυάστε και δηλώνετε ότι:

1) Είστε τουλάχιστον 18 ετών. 

2) Θα χρησιμοποιείτε αυτόν τον Ιστότοπο, το περιεχόμενό του και τις Υπηρεσίες του μόνο για προσωπική σας χρήση.

3) Είστε νομικά σε θέση να συνάψετε δεσμευτική σύμβαση με την Anna Rekers Smart SkinCare.

4) Είστε κάτοχος έγκυρης χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας.

Εγγραφή και ακρίβεια των πληροφοριών λογαριασμού

Προκειμένου να κάνετε παραγγελίες μέσω της Ιστοσελίδας, μπορείτε είτε να δημιουργήσετε λογαριασμό και να εγγραφείτε σε αυτόν, είτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή πληρωμής επισκεπτών στον Ιστότοπο. 

Σε κάθε περίπτωση συμφωνείτε να παρέχετε πλήρεις, ακριβείς και τρέχουσες πληροφορίες χρέωσης και λογαριασμού για όλες τις αγορές που πραγματοποιείτε στο κατάστημά μας.

Σημειώστε ότι εάν δημιουργήσετε λογαριασμό στον Ιστότοπο, είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση της ασφάλειας του λογαριασμού σας, όπως επίσης  για όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του λογαριασμού και για οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες γίνονται σε σχέση με αυτόν. 

Στο πλαίσιο της διαδικασίας δημιουργίας και εγγραφής λογαριασμού, ενδέχεται να σας ζητηθεί να επιλέξετε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης. Μπορούμε να αρνηθούμε να σας χορηγήσουμε ένα όνομα χρήστη για οποιονδήποτε λόγο κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, συμπεριλαμβανομένης της περίπτωσης που διαπιστώσουμε ότι το εν λόγω όνομα χρήστη υποδύεται κάποιον άλλο, είναι παράνομο, χυδαίο ή προσβλητικό ή προστατεύεται από το νόμο περί εμπορικών σημάτων ή άλλων δικαιωμάτων ιδιοκτησίας ή μπορεί να προκαλέσει σύγχυση.

Συμφωνείτε να ενημερώνετε αμέσως τον λογαριασμό σας για τυχόν αλλαγές και άλλες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και των αριθμών και των ημερομηνιών λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, ώστε να μπορούμε να ολοκληρώσουμε τις συναλλαγές σας και να επικοινωνήσουμε μαζί σας όταν χρειάζεται. Συμφωνείτε να μην παρέχετε ψευδή στοιχεία επικοινωνίας οποιουδήποτε είδους, να μην αποκαλύπτετε τον κωδικό πρόσβασής σας σε κανέναν ή να μην υποδύεστε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή οντότητα. 

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την παροχή υπηρεσιών ή/και να τερματίσουμε τους λογαριασμούς χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, εάν παραβιάζετε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις ή εάν αποφασίσουμε, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, ότι αυτό θα ήταν προς όφελος της Anna Rekers Smart SkinCare.

Πρέπει να μας ειδοποιήσετε αμέσως για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας ή οποιαδήποτε άλλη παραβίαση της ασφάλειας. Δε θα είμαστε υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε πράξεις ή παραλείψεις σας, συμπεριλαμβανομένων ζημιών οποιουδήποτε είδους, που προκύπτουν ως αποτέλεσμα τέτοιων πράξεων ή παραλείψεων.

Γενικοί όροι χρήσης

Σας χορηγούμε μια περιορισμένη, μη μεταβιβάσιμη και μη αποκλειστική άδεια πρόσβασης και προσωπικής χρήσης της ιστοσελίδας μας.

Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου δεν περιλαμβάνει το δικαίωμα 1) λήψης (εκτός από την προσωρινή αποθήκευση σελίδων) ή τροποποίησης με οποιονδήποτε τρόπο ή οποιουδήποτε μέρους του 2) χρήσης του δικτυακού τόπου ή του περιεχομένου του με οποιονδήποτε τρόπο εκτός από την προσωπική χρήση.

Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, αντιγραφή, πώληση, μεταπώληση ή εκμετάλλευση οποιουδήποτε τμήματος της υπηρεσίας, η χρήση της υπηρεσίας ή η πρόσβαση στην υπηρεσία ή σε οποιαδήποτε επαφή στην ιστοσελίδα μέσω της οποίας παρέχεται η υπηρεσία, χωρίς ρητή ή γραπτή άδεια από εμάς.

Αντιλαμβάνεστε ότι οι πληροφορίες σας (μη συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών πιστωτικών καρτών), ενδέχεται να μεταφερθούν χωρίς κρυπτογράφηση και να περιλαμβάνουν (α) μεταδόσεις μέσω διαφόρων δικτύων και (β) αλλαγές για τη συμμόρφωση και προσαρμογή στις τεχνικές απαιτήσεις των συνδετικών δικτύων ή συσκευών. Οι πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας κρυπτογραφούνται πάντα κατά τη μεταφορά μέσω δικτύων.

Πολιτική απορρήτου

Η Anna Rekers Smart SkinCare αναγνωρίζει τη σημασία  της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

Παρακαλούμε ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και αποκαλύπτουμε πληροφορίες από τους χρήστες μας. 

Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η χρήση των υπηρεσιών από εσάς υπόκειται στην πολιτική απορρήτου μας.

Τιμές

Όλες οι τιμές που αναγράφονται στην Ιστοσελίδα μας αναφέρονται σε ευρώ. 

Όλες οι τιμές για τα προϊόντα μέσω της Ιστοσελίδας μας συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ (όπου ισχύει) με τους ισχύοντες συντελεστές και δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής. Το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας είναι η τιμή των προϊόντων που παραγγέλνετε και τα έξοδα αποστολής. 

Μέθοδοι πληρωμής και ασφάλεια συναλλαγών 

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας μέσω των πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, MasterCard και Maestro.

Για να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας, μεταφέρεστε στο ασφαλές σύστημα της Alpha Bank και μετά την επιτυχή πληρωμή θα επιστρέψετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η πληρωμή μπορεί επίσης να γίνει με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω Τραπεζικούς λογαριασμούς:

ALPHA BANK

IBAN: GR9601409850985002002005675

Δικαιούχος:  ANNE REKERS ANTON

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΑΔΑ

IBAN: GR4301721180005118102220632

Δικαιούχος:  REKERS, ANNE C.M. ANTON

Επιπλέον η Anna Rekers Smart SkinCare δέχεται πληρωμή με PayPal που είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας. Για την πληρωμή της παραγγελίας σας, γίνεται ανακατεύθυνση στην ιστοσελίδα του PayPal χωρίς να ερχόμαστε σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα του λογαριασμού σας. 

Τέλος, είναι δυνατή  η πληρωμή της παραγγελίας σας με αντικαταβολή (μόνο εντός Ελλάδας). Η χρέωση για αυτή την υπηρεσία είναι 1,90 €.

Αποστολή

Οι παραγγελίες αποστέλλονται άμεσα με την ACS για την Ελλάδα. 

Οι παραγγελίες για την Κύπρο αποστέλλονται με την ACS Cyprus Economy.

Όλες οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. 

Δε χειριζόμαστε, επεξεργαζόμαστε ή αποστέλλουμε παραγγελίες τα Σαββατοκύριακα ή τις τραπεζικές (δημόσιες) αργίες.

Πολιτική επιστροφής 

Ελέγχουμε τα προϊόντα μας προσεκτικά  για τυχόν ελαττώματα για να βεβαιωθούμε ότι φτάνουν σε εσάς σε άριστη κατάσταση.  Στη σπάνια περίπτωση που παραλάβετε ένα ελαττωματικό προϊόν, παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε αμέσως στο info@annarekers.com με την ένδειξη “Ελαττωματικό”και να συμπεριλάβετε φωτογραφίες του ελαττωματικού προϊόντος. Εάν θεωρήσουμε ότι το προϊόν είναι πράγματι ελαττωματικό, θα το ανταλλάξουμε με το ίδιο προϊόν και θα καλύψουμε τα έξοδα επιστροφής.

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα  να επιστρέψετε την παραγγελία σας (εν μέρει ή εν όλω) εντός 14 ημερών από την αγορά, εφόσον  ικανοποιούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:  

  • Μας έχετε ενημερώσει τηλεφωνικώς ή με e-mail  για την επιστροφή εντός 14 ημερών από την αγορά του προϊόντος.
  • Κάθε προϊόν βρίσκεται  στην αρχική, κλειστή και σφραγισμένη συσκευασία του, αχρησιμοποίητο και σε άθικτη κατάσταση.
  • Το κάθε προϊόν προς επιστροφή είναι συσκευασμένο σωστά προκειμένου να αποσταλεί με κάποια courier της επιλογής σας.

Θα σας επιστραφούν τα χρήματα κατά τον ίδιο τρόπο που έγινε η εξόφληση της παραγγελίας σας και θα επιβαρυνθείτε μόνο με τα έξοδα αποστολής των προϊόντων που επιστρέφετε. Μπορούμε επίσης να ανταλλάξουμε το προϊόν σας με άλλο ίσης αξίας. 

Παρακαλούμε ανατρέξτε στην Πολιτική Αποστολής και Επιστροφών για όλες τις σχετικές ή περισσότερες  λεπτομέρειες. Σημειώστε ότι η Πολιτική αυτή ισχύει αποκλειστικά για προϊόντα που αγοράζονται σε αυτήν την ιστοσελίδα (www.annarekers.com)

Απαγορευμένες χρήσεις

Εκτός από άλλους όρους, όπως ορίζονται στη συμφωνία, απαγορεύεται να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες ή το περιεχόμενο: (α) για οποιονδήποτε παράνομο σκοπό, (β) για να προτρέψετε άλλους να εκτελέσουν ή να συμμετάσχουν σε παράνομες πράξεις, (γ) για να παραβιάσετε οποιαδήποτε διεθνή, εθνική, πολιτική συνδέσεων

Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε σύνδεσμο σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με τις ακόλουθες: 

α) Δε μπορείτε να ενσωματώσετε ή να αναπαράγετε το περιεχόμενο μας (π.χ. με in-lining, πλαισίωση ή δημιουργία άλλων περιβαλλόντων περιήγησης ή ορίων γύρω από το περιεχόμενό του.

β) Μπορείτε να συνδέεστε με τον παρόντα ιστότοπο μόνο με υπογραμμισμένο σύνδεσμο κειμένου προς την αρχική σελίδα. Δε μπορείτε να συνδέεστε με οποιαδήποτε άλλη σελίδα του ιστότοπού μας.

γ) Δεν επιτρέπεται να υπονοείτε ότι έχουμε οποιαδήποτε σχέση με τον ιστότοπό σας, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας ή ότι υποστηρίζουμε τον εν λόγω ιστότοπο.

δ) Ο ιστότοπός σας δεν περιέχει περιεχόμενο που θα μπορούσε να είναι υποτιμητικό, προσβλητικό, αμφιλεγόμενο ή άσεμνο.

ε) Ο ιστότοπός σας περιέχει μόνο νόμιμο περιεχόμενο που είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

στ) Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζετε εμάς ή τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μας με ψευδή, παραπλανητικό ή προσβλητικό τρόπο.

ζ) Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε λογότυπο, εμπορικό σήμα, σχέδιο ή σλόγκαν της Anna Rekers Smart SkinCare χωρίς γραπτή άδεια.

Μπορούμε, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να σας ζητήσουμε να αφαιρέσετε το σύνδεσμο προς τον ιστότοπό μας, και συμφωνείτε με το παρόν ότι με την παραλαβή ενός τέτοιου αιτήματος θα αφαιρέσετε αμέσως το σύνδεσμό σας.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Αυτός ο ιστότοπος, συμπεριλαμβανομένου όλου του υλικού αυτού και όλων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας που περιέχονται σε αυτόν, παραμένει ιδιοκτησία της Anna Rekers Smart SkinCare ή των δικαιοπαρόχων ή προμηθευτών της.  Η παρούσα συμφωνία δε σας μεταβιβάζει οποιαδήποτε πνευματική ιδιοκτησία που ανήκει στην Anna Smart SkinCare ή σε τρίτους, 

Συμφωνείτε να μη διανέμετε, πωλείτε, ανταλλάσσετε, μεταδίδετε, εκμεταλλεύεστε ή τροποποιείτε οτιδήποτε αντιγράφετε από την ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, κειμένων, εικόνων, γραφικών, λογότυπων, βίντεο, ήχου, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της Anna Rekers Smart SkinCare.

Ομοίως, όλα τα εμπορικά σήματα, τα σήματα υπηρεσιών, τα γραφικά και τα λογότυπα που χρησιμοποιούνται σε σχέση με την ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες, είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Anna Smart SkinCare ή των δικαιοπαρόχων της. Άλλα εμπορικά σήματα, σήματα υπηρεσιών, γραφικά και λογότυπα που χρησιμοποιούνται σε σχέση με τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες ενδέχεται να είναι εμπορικά σήματα άλλων τρίτων μερών. Η χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών από εσάς δεν σας παρέχει κανένα δικαίωμα ή άδεια αναπαραγωγής ή άλλης χρήσης οποιουδήποτε εμπορικού σήματος της Anna Smart SkinCare ή τρίτων μερών.

Ακρίβεια, πληρότητα και επικαιρότητα των πληροφοριών

Φροντίζουμε να διατηρούμε τον ιστότοπο όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένο. Επίσης, κατά την περιγραφή των προϊόντων μας στην ιστοσελίδα προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο ακριβείς γίνεται. Πλην όμως, στο βαθμό που επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, δεν εγγυόμαστε ότι οι περιγραφές των προϊόντων, τα χρώματα ή άλλο περιεχόμενο που διατίθεται στην ιστοσελίδα είναι πάντοτε ακριβή, πλήρη, αξιόπιστα, ενημερωμένα ή ότι δεν περιέχουν λάθη. 

Στα πλαίσια της καλής πίστης, η Anna Rekers Smart SkinCare δεν ευθύνεται για λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά προδιαγραφές και φωτογραφίες των προϊόντων που αναγράφονται στην ιστοσελίδα. 

Περαιτέρω δεν δεσμευόμαστε  και δεν ευθυνόμαστε για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπής λειτουργίας της ιστοσελίδας ή λόγω ανωτέρας βίας.  Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώνουμε τυχόν λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις και να αλλάζουμε ή να ενημερώνουμε πληροφορίες ή να ακυρώνουμε παραγγελίες, εάν οποιαδήποτε πληροφορία στην ιστοσελίδα  ή στις υπηρεσίες είναι ανακριβής.

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου ανά πάσα στιγμή.  Συμφωνείτε ότι είναι δική σας ευθύνη να παρακολουθείτε τις αλλαγές στην ιστοσελίδα μας.

Αποποίηση ευθύνης για ιατρικές συμβουλές

Σημειώστε ότι οι πληροφορίες που παρέχονται στον ιστότοπό μας δεν προορίζονται για την παροχή ιατρικών συμβουλών. Οι δηλώσεις που γίνονται σχετικά με τα προϊόντα στην ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Τα προϊόντα μας δεν προορίζονται για τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε κατάστασης ή ασθένειας.

Τίποτα από όσα δηλώνονται ή δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα Anna Rekers Smart Skincare ή είναι διαθέσιμα μέσω των υπηρεσιών της δεν προορίζεται, δεν πρέπει να θεωρηθεί ή θα πρέπει ποτέ να υποκαταστήσει ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή άλλες μορφές ιατρικής φροντίδας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την υγεία σας, συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας. 

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας και τις υπηρεσίες της αποδέχεστε την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για τις επιλογές, τις ενέργειες και τα αποτελέσματά σας.  

Για να αποκλείσετε πιθανή ευαισθησία σε ένα νέο προϊόν ή συστατικό, παρακαλούμε να κάνετε πάντα ένα Patch test.

Τροποποιήσεις στα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις τιμές

Οι τιμές και η σύνθεση των προϊόντων μας υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε ή να διακόψουμε το προϊόν μας χωρίς προειδοποίηση ανά πάσα στιγμή. Δε θα είμαστε υπεύθυνοι απέναντί σας ή απέναντι σε οποιονδήποτε τρίτο για τυχόν τροποποιήσεις, αλλαγές τιμών, αναστολή ή διακοπή ενός προϊόντος.

Ορισμένα προϊόντα ή υπηρεσίες ενδέχεται να διατίθενται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας. Αυτά τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες ενδέχεται να έχουν περιορισμένες ποσότητες και υπόκεινται σε επιστροφή ή ανταλλαγή μόνο σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών μας.

Σύνδεσμοι τρίτων

Ορισμένο περιεχόμενο, προϊόντα και υπηρεσίες που διατίθενται μέσω της υπηρεσίας μας ενδέχεται να περιλαμβάνουν υλικό από τρίτους.

Οι σύνδεσμοι τρίτων σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να σας κατευθύνουν σε ιστότοπους τρίτων που δεν συνδέονται με εμάς. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την εξέταση ή την αξιολόγηση του περιεχομένου ή της ακρίβειας και και δε θα έχουμε καμία ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε υλικό ή ιστότοπους τρίτων ή για οποιοδήποτε άλλο υλικό, προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων.

Δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που σχετίζεται με την αγορά ή τη χρήση αγαθών, υπηρεσιών, πόρων, περιεχομένου ή οποιωνδήποτε άλλων συναλλαγών που πραγματοποιούνται σε σχέση με ιστότοπους τρίτων. Παρακαλείσθε να μελετήσετε προσεκτικά τις πολιτικές και τις πρακτικές του τρίτου μέρους και να βεβαιωθείτε ότι τις κατανοείτε πριν προβείτε σε οποιαδήποτε συναλλαγή. Παράπονα, αξιώσεις, ανησυχίες ή ερωτήσεις σχετικά με προϊόντα τρίτων θα πρέπει να απευθύνονται στον τρίτο.

Σχόλια χρηστών, σχόλια και άλλες υποβολές

Εάν, κατόπιν αιτήματός μας, στείλετε ορισμένες συγκεκριμένες υποβολές (για παράδειγμα συμμετοχές σε διαγωνισμούς) ή χωρίς αίτημά μας στείλετε δημιουργικές ιδέες, προτάσεις, προτάσεις, σχέδια ή άλλο υλικό, είτε ηλεκτρονικά, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε ταχυδρομικά, είτε με άλλο τρόπο (συλλογικά, “σχόλια”), συμφωνείτε ότι μπορούμε, ανά πάσα στιγμή, χωρίς περιορισμούς, να επεξεργαστούμε, να αντιγράψουμε, να δημοσιεύσουμε, να διανείμουμε, να μεταφράσουμε και να χρησιμοποιήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο σε οποιοδήποτε μέσο τα σχόλια που μας διαβιβάζετε. Δεν έχουμε και δεν θα έχουμε καμία υποχρέωση (1) να διατηρήσουμε οποιαδήποτε σχόλια εμπιστευτικά, (2) να καταβάλουμε αποζημίωση για οποιαδήποτε σχόλια ή (3) να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε σχόλια.

Μπορούμε, αλλά δεν έχουμε καμία υποχρέωση να παρακολουθούμε, να επεξεργαζόμαστε ή να αφαιρούμε περιεχόμενο που κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια είναι παράνομο, προσβλητικό, απειλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, πορνογραφικό, άσεμνο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αποδοκιμαστέο ή παραβιάζει την πνευματική ιδιοκτησία οποιουδήποτε μέρους ή τους παρόντες Όρους Παροχής Υπηρεσιών.

Συμφωνείτε ότι τα σχόλιά σας δεν θα παραβιάζουν κανένα δικαίωμα οποιουδήποτε τρίτου μέρους, συμπεριλαμβανομένων των πνευματικών δικαιωμάτων, των εμπορικών σημάτων, της ιδιωτικής ζωής, της προσωπικότητας ή άλλων προσωπικών ή ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων.

 Συμφωνείτε επίσης ότι τα σχόλιά σας δε θα περιέχουν συκοφαντικό ή άλλως παράνομο, καταχρηστικό ή άσεμνο υλικό, ούτε θα περιέχουν οποιονδήποτε ιό υπολογιστή ή άλλο κακόβουλο λογισμικό που θα μπορούσε με οποιονδήποτε τρόπο να επηρεάσει τη λειτουργία της υπηρεσίας ή οποιουδήποτε σχετικού ιστότοπου. 

Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε ψευδή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να προσποιείστε ότι είστε κάποιος άλλος ή να παραπλανάτε με άλλον τρόπο εμάς ή τρίτους ως προς την προέλευση των σχολίων σας. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα σχόλια που κάνετε και την ακρίβειά τους. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη και δεν ευθυνόμαστε για τυχόν σχόλια που δημοσιεύονται από εσάς ή από οποιονδήποτε τρίτο.

Αποποίηση εγγύησης

Συμφωνείτε ότι όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που σας παρέχονται, παρέχονται “όπως είναι” και “όπως είναι διαθέσιμα” και ότι η χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Αποποιούμαστε ρητά κάθε είδους εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. 

Δε δίνουμε καμία εγγύηση ότι οι υπηρεσίες θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας ή ότι η υπηρεσία θα είναι αδιάλειπτη, έγκαιρη ή χωρίς σφάλματα ούτε δίνουμε καμία εγγύηση ως προς τα αποτελέσματα που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση της. 

Δεν παρέχουμε καμία εγγύηση σχετικά με οποιαδήποτε αγαθά ή υπηρεσίες που αγοράζονται ή αποκτώνται μέσω της υπηρεσίας ή οποιεσδήποτε συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά. Καμία συμβουλή ή πληροφορία, προφορική ή γραπτή, που λαμβάνετε από εμάς ή μέσω της υπηρεσίας δε αποτελεί εγγύηση.

Περιορισμός της ευθύνης

Στο βαθμό που επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, η μόνη αποκατάσταση για οποιαδήποτε αξίωση αποζημίωσης που απορρέει από ή σχετίζεται με οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που αναρτάται ή αγοράζεται από ή μέσω του Site περιορίζεται στην επιστροφή του ποσού που αντιστοιχεί στην αγοραία τιμή που καταβλήθηκε για το εν λόγω προϊόν ή υπηρεσία. 

Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, σε καμία περίπτωση η Anna Smart SkinCare δεν ευθύνεται για έμμεσες, δευτερεύουσες, πρόσθετες, υποδειγματικές, επακόλουθες ή ειδικές ζημίες που απορρέουν από ή σχετίζονται με τον ιστότοπο ή το περιεχόμενο, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που διατίθενται ή αναρτώνται σε αυτό, είτε λόγω παράβασης σύμβασης, λόγω αμέλειας, υπαιτιότητας ή άλλως, ακόμη και αν αυτό το μέρος ενημερώθηκε για τη δυνατότητα αυτή της ζημίας. 

Σε κάθε περίπτωση, η μέγιστη ευθύνη μας από κάποιες εκ των ανωτέρω ειδών ζημίας περιορίζεται στο ποσό που λάβαμε για τη συναλλαγή που έδωσε αφορμή στην αξίωση.

Αξίωση αποζημίωσης

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε και να απαλλάξετε την Anna Smart SkinCare  από και έναντι οποιασδήποτε ευθύνης, απώλειας, ζημίας ή κόστους, συμπεριλαμβανομένων εύλογων δικηγορικών αμοιβών, που προκύπτουν από οποιουσδήποτε ισχυρισμούς, αξιώσεις, ενέργειες, διαφωνίες ή απαιτήσεις τρίτων που προβάλλονται εναντίον οποιουδήποτε από αυτούς ως αποτέλεσμα ή σε σχέση με το Περιεχόμενό σας, τη χρήση της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών από εσάς ή οποιοδήποτε εκούσιο παράπτωμα εκ μέρους σας.

Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι 

Όλα τα δικαιώματα και οι περιορισμοί που περιέχονται στην παρούσα συμφωνία, του οποίου αναπόσπαστο μέρος αποτελεί η Πολιτική Απορρήτου,  μπορούν να ασκηθούν και ισχύουν και δεσμεύουν μόνο στο βαθμό που δεν παραβιάζουν τους ισχύοντες νόμους και προορίζονται να περιοριστούν στο βαθμό που είναι απαραίτητο ώστε να μην καθιστούν την παρούσα συμφωνία παράνομη, άκυρη ή μη εκτελεστή. 

Εάν οποιαδήποτε διάταξη ή τμήμα διάταξης της παρούσας συμφωνίας κριθεί παράνομη, άκυρη ή μη εκτελεστή από αρμόδιο δικαστήριο, πρόθεση των μερών είναι ότι οι υπόλοιπες διατάξεις ή τμήματά της θα αποτελέσουν τη δική τους συμφωνία σε σχέση με το αντικείμενο της παρούσας, και όλες οι υπόλοιπες διατάξεις ή τμήματα αυτής παραμένουν σε πλήρη ισχύ.

Η χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου και οποιαδήποτε αγορά από εσάς οποιουδήποτε προϊόντος από την Anna Rekers Smart SkinCare διέπεται από το ελληνικό δίκαιο και τα συμβαλλόμενα μέρη υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων και συγκεκριμένα στον νομό  Αττικής. 

Αλλαγές και τροποποιήσεις των όρων

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε την παρούσα Συμφωνία ή τους όρους της σχετικά με τον Ιστότοπο και τις Υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή, με ισχύ από τη δημοσίευση της  έκδοσης της παρούσας συμφωνίας στον ιστότοπο. Όταν το κάνουμε αυτό, θα αναθεωρήσουμε την ενημερωμένη ημερομηνία στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας. 

Σας ενθαρρύνουμε να επισκέπτεσθε τακτικά την παρούσα ενότητα της Ιστοσελίδας, προκειμένου να παραμένετε ενημερωμένοι για τυχόν αλλαγέςΗ συνέχιση της χρήσης της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών μετά από τέτοιες αλλαγές θα αποτελεί τη συγκατάθεσή σας.

Αποδοχή των παρόντων όρων

Αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει την παρούσα Συμφωνία και συμφωνείτε με όλους τους όρους χρήσης. Με την πρόσβαση και τη χρήση της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών συμφωνείτε να δεσμεύεστε από την παρούσα Συμφωνία. 

Επικοινωνία μαζί μας

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κατανοήσετε περισσότερα σχετικά με την παρούσα συμφωνία ή επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με οποιοδήποτε θέμα που σχετίζεται με αυτήν, μπορείτε να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@annarekers.com.

Το παρόν έγγραφο ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 10 Νοεμβρίου 2021.