Αποστολή & Επιστροφές

Η παρούσα Πολιτική ενδέχεται να τροποποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Παρακαλούμε να ελέγχετε για τυχόν ενημερώσεις. 

Οι τιμές αναγράφονται σε ευρώ.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

  • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€
  • ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Έξοδα και Τρόπος Αποστολής

Ελλάδα

Παραγγελίες άνω των 50€ αποστέλλονται δωρεάν.

Για παραγγελίες μικρότερες των 50€ τα έξοδα αποστολής είναι 2,80€ για όλη την Ελλάδα.

Είναι δυνατή η πληρωμή της παραγγελίας σας με αντικαταβολή στην Ελλάδα (μόνο). Η επιπλέον χρέωση αντικαταβολής είναι 1,50€.

Στις υπηρεσίες με αντικαταβολή ενδέχεται να σας πάρουμε τηλέφωνο. Παρακαλούμε σεβαστείτε τον θεσμό της αντικαταβολής και φροντίστε για την έγκαιρη παραλαβή της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες για Ελλάδα αποστέλλονται άμεσα με την ACS  ή την Γενική Ταχυδρομική  σύμφωνα με τη κρίση της εταιρείας μας.

Κύπρος

Οι παραγγελίες για την Κύπρο από 50€ και άνω αποστέλλονται δωρεάν με την ACS Cyprus Economy

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες μικρότερες των 50€ είναι 6€  για Κύπρο.  

(Με ACS Cyprus Economy)                                                                         

*Υπάρχει δυνατότητα αεροπορικής αποστολής. Κόστος κατόπιν συνεννόησης. 

Όλες οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από την εταιρεία μας εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Δε χειριζόμαστε, επεξεργαζόμαστε ή αποστέλλουμε παραγγελίες τα Σαββατοκύριακα ή τις τραπεζικές (δημόσιες) αργίες.

Εάν δεν βρίσκεστε στη διεύθυνση προορισμού κατά τη στιγμή της παράδοσης, ο διανομέας θα αφήσει σημείωμα ή θα σας στείλει γραπτό μήνυμα με τα στοιχεία επικοινωνίας του για να κανονίσετε νέα συνάντηση. 

Σημειώστε ότι δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι και δεν θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε την παραγγελία σας εάν η διεύθυνση  που δηλώσατε είναι λανθασμένη ή ελλιπής. Τα πακέτα που επιστρέφονται στην εταιρεία μπορούν να αποσταλούν εκ νέου με δικά σας έξοδα.

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται μέσω υπηρεσίας παρακολούθησης (tracking). Mόλις το δέμα σας παραδοθεί στην courier, σας προωθούμε τον κωδικό αναζήτησης (tracking number)  στο email σας. Παρακαλούμε να ελέγχετε τo email σας και τα spam.

Εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης (Ελλάδα και Κύπρο) 

Στόχος μας είναι να επεξεργαζόμαστε και να αποστέλλουμε τις παραγγελίες το συντομότερο δυνατό. Παρακαλούμε δείτε παρακάτω τους εκτιμώμενους χρόνους παράδοσης ανά περιοχή σύμφωνα με τις δηλώσεις του μεταφορέα:

Ελλάδα: 1 – 3 εργάσιμες ημέρες (ACS Express / Γενική Ταχυδρομική)

Κύπρος : 7 – 12 ημέρες (ACS Cyprus Economy).

Οι αποστολές για Κύπρο με ACS Cyprus Economy φεύγουν από Ελλάδα κάθε Δευτέρα και Σάββατο. 

Παραγγελίες που λαμβάνονται από εμάς έως Τετάρτη 11:00 πμ Φεύγουν με το καράβι του Σαββάτου, και παραγγελίες που έχουμε λάβει εμείς μέχρι την Παρασκευή 11:00 πμ φεύγουν από την Ελλάδα την Δευτέρα.

Mόλις το δέμα σας παραδοθεί στην εταιρεία courier, σας προωθούμε τον κωδικό αναζήτησης αποστολής (tracking number). Παρακαλούμε να ελέγχετε τo email σας και τα spam.

Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι ή εταιρεία μας δεν μπορεί να φέρει εύθηνη για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση πέραν του προβλεπόμενου χρόνου λόγω καιρικών συνθηκών, βλαβών, απεργιών κλπ. 

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας και Κύπρου παρακαλώ δείτε την αντίστοιχη σελίδα στα αγγλικά.

Οι παραγγελίες εκτός Ελλάδας και Κύπρου αποστέλλονται με DHL Express.

Πολιτική Αποστολών και επιστροφών 

Θέλουμε να είστε ευχαριστημένοι με τα προϊόντα μας.  

Ωστόσο, αν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας,  επικοινωνήστε μαζί μας στο info@annarekers.com  για να επιλύσουμε το ζήτημα.

Αντικαταστάσεις και επιστροφές χρημάτων 

Μπορούμε να ανταλλάξουμε το προϊόν σας με άλλο ίσης αξίας ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματα -για προϊόντα που επιστρέφονται εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας- υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκονται στην αρχική, κλειστή και σφραγισμένη  συσκευασία τους, αχρησιμοποίητα και σε άθικτη κατάσταση. 

Λάβετε υπόψη σας, ότι λόγω της φύσης του προϊόντος, δεν μπορούμε να προσφέρουμε επιστροφές για προϊόντα στα οποία έχει σπάσει η σφραγίδα (εκτός εάν το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό).

Θα εξετάσουμε την κατάσταση των προϊόντων που επιστρέφονται και στη συνέχεια θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα. Τα προϊόντα που δε βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για επιστροφή χρημάτων, μπορούν να σας επιστραφούν με δικά σας έξοδα.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα που σχετίζονται με την επιστροφή των εμπορευμάτων (με εξαίρεση τα ελαττωματικά αντικείμενα ) επιβαρύνουν τον πελάτη. 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συζητήσετε την παραγγελία σας ή να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@annarekers.com  για να σας στείλουμε τα στοιχεία αποστολής της επιστροφής.

Για εγκεκριμένες επιστροφές: 

Θα σας πιστωθεί με την αρχική μέθοδο πληρωμής εντός 30 ημερών από την παραλαβή από την Anna Rekers Smart SkinCare . Θα λάβετε email επιβεβαίωσης όταν η επιστροφή σας έχει διεκπεραιωθεί. Λάβετε υπόψη ότι οι επιστροφές χρημάτων μπορεί να χρειαστούν έως και 5 εργάσιμες ημέρες για να εμφανιστούν στο λογαριασμό σας λόγω των διαφορετικών χρόνων επεξεργασίας μεταξύ των παρόχων πληρωμών.

Σημειώστε ότι τα έξοδα αποστολής και τυχών κρατήσεις δεν επιστρέφονται.

Ελαττωματικά προϊόντα

Ελέγχουμε σχολαστικά όλα τα προϊόντα μας για να βεβαιωθούμε ότι φτάνουν σε εσάς σε άριστη κατάσταση. Στη σπάνια περίπτωση που παραλάβετε ένα ελαττωματικό προϊόν, παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε αμέσως στο info@annarekers.com  με την ένδειξη “Ελαττωματικό”και να συμπεριλάβετε φωτογραφίες του ελαττωματικού προϊόντος. Εάν θεωρήσουμε ότι το προϊόν είναι πράγματι ελαττωματικό, θα το ανταλλάξουμε με το ίδιο προϊόν και θα καλύψουμε τα έξοδα επιστροφής.

Αυτή η Πολιτική Αποστολών και Επιστροφών ισχύει αποκλειστικά για τα προϊόντα που αγοράστηκαν σε αυτόν τον ιστότοπο.